Narancsos Rémuralom

Fejezetek a jövő magyarországi szélsőségesfasizmusából - és az ahhoz vezető véres útról. A stúdióban Nostradamus, Bauer Tamás és Debreczeni József.

Friss topikok

Linkblog

Van-e programja a Fidesznek?

2009.11.29. 22:03 - strammabteilung

Címkék: program orbánviktor pogrom kötélgyár lámpavas fidesznácik bosszúállók

Orbán Viktor az Andrássy úton tartott sajtótájékoztatót, ahol megtekintette a lámpavasak állapotát. "Erős, tartós lámpavasak ezek" - mondta - "Egy elbír többet is..." Nyakó István szerint Orbán szavai egyértelműek: bevezeti az egyszemélyes diktatúrát, és lámpaoszlop-kardinális lesz. Gréczy Zsolt megerősítette, hogy emigrál.

A tudósítónk készítette képen Orbán Viktor éppen ceruzáját faragja az elkövetkezendő törvények megszövegezése céljából. Mellesleg Orbán eközben az adott tüzet a kötélverő manufaktúra mosolygó munkásának.

*

Orbán Viktor fehér lovat vásárolt - adta hírül az MTI. "Jó állapotban lévő jószág ez!" - mondta a pártelnök."Áprilisra remek formába hozom". A Fidesz elnökének tervei között szerepel egy barátságos futball-mérkőzés után a Felcsút-Budapest útvonal, és egy bevonulás. "A Gellért Szállónál mondok majd beszédet" - mondta.

"Mariskám, fogja meg ezt a csokor virágot, amíg felhúzom a nyilaskarszalagomat" - mondta a vidáman mosolygó Kövér László, mielőtt nőnap alkalmából köszöntötte volna Morvai Krisztina köztársasági elnökasszonyt. A háttérben Vona Gábor és Semjén Zsolt ölelkezve nézte a rangos eseményt.

*

Varga Mihály egy zsák tönkölybúzából és bevagonírozott MSZP-s rokkantnyugdíjasok taj-kártyájából jósolta meg a 2024-es költségvetési szufficitet - adta hírül az ország hivatalos hírügynöksége, a Szijjártó Press. Közben a Magyar Gárda VI. Tarlós István-dandárjának kapitánya, maga Tarlós István mondott beszédet a Semjén Zsolt (korábban: Andrássy) úton, melyben üdvözölte, hogy jövőre is 5 milliárd rubeles pályázati keret áll rendelkezésre árpádsávos-zászlók beszerzésére.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://remuralom.blog.hu/api/trackback/id/tr831561915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kacsa! 2009.11.30. 19:03:19

"Mariskám, fogja meg ezt a csokor virágot, amíg felhúzom a nyilaskarszalagomat" - mondta a vidáman mosolygó Kövér László, mielőtt nőnap alkalmából köszöntötte volna Morvai Krisztina köztársasági elnökasszonyt."
Ez kész :D

tevevanegypupu 2009.12.01. 00:06:27

A kalodak elkeszitese mar folyamatban van?

Dr. Morcz · http://drmorcz.blog.hu 2009.12.01. 23:09:54

És el ne feledjük megemlíteni Gyurcsány Ferencet, aki április óta a vatikáni nagykövetségen várja a jobb időket.

Trig 2009.12.03. 18:32:33

Debreczeni József ez alatt meg önként elásta magát Farkasréten.


süti beállítások módosítása