Narancsos Rémuralom

Fejezetek a jövő magyarországi szélsőségesfasizmusából - és az ahhoz vezető véres útról. A stúdióban Nostradamus, Bauer Tamás és Debreczeni József.

Friss topikok

Linkblog

Már a katolikusok is?

2009.12.31. 00:35 - strammabteilung

Címkék: katolikusok tisztogatás fidesznácik hegedűslóri

"Előbb-utóbb eljön a tisztázás és a leszámolás ideje" - jelentette ki a nemzetvezetővé avanzsált Orbán Viktor saját mellszobor-avatásának sajtótájékoztatóján. A nemzetvezető nyomatékosította, hogy "meg kell tisztítani Magyarországot és a magyar szellemet a pápista mételytől", valamint hogy "senkinek sem lehet két hazája". Orbán felszólította a Katolikus Püspöki Konferenciát, hogy amennyiben nem helyeznek el az ő tiszteletére felállított kegyhelyeket és nem tagadják meg Róma független hatalmát, számíthatnak bosszújára. "A nagy római parázna megint végigparáználkodja a hét dombot" - tette hozzá Hegedűs Lóránt Jr. vallás-és közoktatásügyi miniszter. Hegedűs a katolikusokat "idegenszívű, galíciai jöttment-bérenc"-eknek nevezte. A korábbi tisztogatásban részt vevő klerikálisok meg nem erősített hírek szerint emigrációra készülnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://remuralom.blog.hu/api/trackback/id/tr251601407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frank'Leó 2010.01.07. 22:47:29

Hm... Eddig Bauer Tamás és Debreczeni József és más ballibeken kellett nevetni: milyen mókásak azok, hogy ijedeznek.

Most már a pápisták is?

Valamit kezdek nem érteni...

BKV - Önnek megyünk 2010.01.08. 20:33:06

hát ezt a blogot be is tiltjuk az tuti

Avatar 2010.03.05. 13:44:19

@Frank'Leó: Persze, a pápisták is ugyanolyan idegen földről távvezérelt hazaárulók, mint a kommunisták, csak nem Moszkvából, hanem Vatikánból jön az ukáz... ;)


süti beállítások módosítása