Narancsos Rémuralom

Fejezetek a jövő magyarországi szélsőségesfasizmusából - és az ahhoz vezető véres útról. A stúdióban Nostradamus, Bauer Tamás és Debreczeni József.

Friss topikok

Linkblog

Castingon talált magának új szövetségest az MDF

2010.01.13. 14:29 - Vérnarancs Kapitány

"Sas József az MDF új listavezetője" - jelentette be Somogyi Zoltán, a párt kampányguruja, hogy választási megállapodást is kötöttek a Mikroszkóp Színpaddal. Közben a független politikai elemző szimultán interjút adott a Times-nak és a Berliner Zeitung-nak arról, mekkora átmérőjű alagút közi össze a Fidesz szentkirályi utcai központját a Jobbik villányi úti irodájával. "Pont akkora, hogy Kövér László és a bajsza is beleférjen" - rögzítette titkosszolgálati forrásokra hivatkozva. Fekete "Erősember" László Sas jelöltségéről tömören csak annyit mondott: "höööö". Sast egyébként hosszas castingolás után választotta ki a Fórum vezetése, a döntés meghozatalában segítségükre volt Szabó "Meleg" Márk, valamint Terry Black is, aki a zsűrizés szüneteiben többször pajzánol megpaskolta Herényi Károly fenekét.

Mindezzel szemben Bokros Lajos komolyan meg is indokolta, miért a Heti hetes-nívódíjjal kitüntetett humoristát indítják: "Olyan adóoptimalizálási és kreatív könyvelési tapasztalatokkal rendelkezik a művész úr, aminek egy költségvetés összeállításakor is hasznát tudjuk venni". A párthoz közel álló, időközben elhallgattatott forrás elmondta: az MDF a közeljövőben azt tervezi, hogy Dávid Ibolya vegye át Oroszlán Szonja helyét a Csillag születikben, hogy így is minél több tehetségre figyelhessen fel.

 

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://remuralom.blog.hu/api/trackback/id/tr641669402

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: MDF+SZDSZ= Demokratikus Centrum 2010.01.13. 16:20:02

Bokros vezetheti a választási szövetség listáját, cserébe ősszel a liberálisok nevezik meg a budapesti listavezetőt.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zooborg 2010.01.13. 19:53:35

Megtiszteltek egyik blogon,
én lennék a "jobb" Sas Jóska,
ki a Mikroszkóp színpadon
elvtársak gatyáját mosta.

Tőlem járhatnak szarosan,
ha ettől nem kapnak dilit...
(Legfeljebb szép óvatosan
rájuk borítom a bilit.)

Nem elég az automata,
s mosóporral dugtig Auchan:
lesztek zsi...ványok gyarmata?
Kiderül majd hamarosan.

...jön, Jön, JÖN a Nagy Alkalom,
magatok megvicceljétek:
elég ha a "baloldalon"
hentergőket ikszeljétek!

Arivistus 2010.01.15. 19:13:50

Ez a heti hetes nívódíj ez nagyon tetszik. :)


süti beállítások módosítása