Narancsos Rémuralom

Fejezetek a jövő magyarországi szélsőségesfasizmusából - és az ahhoz vezető véres útról. A stúdióban Nostradamus, Bauer Tamás és Debreczeni József.

Friss topikok

Linkblog

Nemesi felkelést hirdetett a Fidesz

2009.11.29. 21:47 - Vérnarancs Kapitány

Címkék: révészmáriusz semjénzsolt karsaijózsef nemesifelkelés

Ma, 2012. január 6-án indult el Révész Máriusz hírvivő, hogy körbehordozza az országban a véres kardot. Az intézkedés - mely a közelgő román-szerb-horvát támadás esetére hirdeti a nemesi insurrectiót - jól illeszkedik azon progresszív kormányzati koncepcióba, mely visszahozta a tizedet, a füstpénzt, valamint Mikola István elnökletével a Szent Ink- és Szinglivizíciót.

Az illegalitásban működő MSZP új, eddigieknél dinamikusabb vezetője, Karsai József szerint a betörést egyértelműen I. Viktor császár feszített víztükrű medencéjének megépítése provokálta ki. Karsai gazdát a sajtótájékoztató helyszínén a bíróság súlyosított ítéletében statáriálisan KDNP-taggá nyilvánította.

Révész Máriuszt egyébként szentté avatta a Náci Vámpírok és Vérfarkasok Egyháza, amit Semjén Zsolt alapított, miután kiközösítették a katolikus egyházból. Semjén elmondta, náluk élő embert is lehet szentté avatni, és Révész Máriusz Révész Mártíriusz lesz, ahogyan azon egykor az azóta statáriálisan kivégzett Kuncze Gábor élcelődött. Semjén Zsolt hozzátette: "a Deutsch Tamás által vezetett Bürgerliche Abteilung felfegyverzése metafizikai tény."

 

A bejegyzés trackback címe:

https://remuralom.blog.hu/api/trackback/id/tr981561866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása