Narancsos Rémuralom

Fejezetek a jövő magyarországi szélsőségesfasizmusából - és az ahhoz vezető véres útról. A stúdióban Nostradamus, Bauer Tamás és Debreczeni József.

Friss topikok

Linkblog

Orbán nyitótánca az Operabálon

2009.12.04. 16:48 - Vérnarancs Kapitány

Címkék: debreczeni operabál orbánviktor deutschtamás mikolaistván balsaiistván

"Igen, 120 millió dollárba került az idei Operabál, és a kormány büszke erre" - mondta Wesley Snipes, a kultuszminisztérium helyét átvevő Happy End Kft. szóvivője. A kft. apropóján alkotta meg egyébként nemrégiben a Parlament az ún. lex Happy-t, mely büntetni rendeli a cég (valamint Kaya Ibrahim) nevével történő humorizálást. Ennek értelmében ítélte a Fővárosi Kúria őrgróf Balsai István vezette tanácsa gályarabságra Sas Józsefet és Bajor Imrét. Bajort azonban állapotára tekintettel "májzsugor-amnesztiában" részesítette Szűrös Mátyás államfő. Ezt éppen az Operabál előestéjén jelentette be a szexi SA-egyenruhába öltöztetett Jenna Jameson, a bál fővédnöke és Deutsch Tamás szeretője. A bálon egyébként Mikola István valóságos belső titkos tanácsos ki fogja tüntetni valamennyi vér szerinti és fogadott unokatestvérét, a bukaresti büntetőhadjáratáról visszatérő Orbán Viktor vezénylő tábornok pedig saját magával járja el a nyitótáncot a Fidesz 1998-as kampánydalára, a Listen to your heart-ra. "Ez egy remek, emberbarát gesztus a nép felé" - kommentálta a hírt Debreczeni József, aki még izületi fájdalmakra panaszkodott az ország egyetlen, azonban 10 millió példányban terjesztett napilapjának, a Magyar Fórumnak. Debreczenin nemrég gerincműtét hajtottak végre, hogy még flexibilisebben tudjon alkalmazkodni az aktuálpolitikai helyzetekhez.

A bejegyzés trackback címe:

https://remuralom.blog.hu/api/trackback/id/tr501574038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lámpaoltó 2009.12.07. 20:00:35

Film készül Gyurcsányról, ahol a nagyorrú vámpír ártatlan gárdistalánykák vérét szívogatja az éj leple alatt, valamint vöröscsillagos graffitikkel csúfítja el a Bazilika falait. Mindezen nemzetellenes tevékenységét a magyar nép véres verítékén vásárolt kínai szőlőbányák jövedelméből finanszírozza.

Orbán és Gyurcsány végső csatája transzcendentális dimenziót kap, hiszen személyükben a jó és a gonosz erői vívják meg végső csatájukat. Az armageddoni völgyben a fehér lovon, gróriával fedett fővel, valamint Szent István kardjával felfegyverzett Orbán ellen Gyurcsány aljas módon beveti a Zoltay Gusztávtól kölcsönkapott leghendás munkásőr-géppisztolyt, valamint a híres energiavarázsló, Kapolyi László mágikus halálsugarát is, de végül győz az igazság és Gyurcsányt leláncolják a Havanna lakótelep egyik beázott pincéjébe. Büntetésképpen a Kárpátiát, valamint egyik udvari krónikása által a retorika csúcsának nevezett öszödi beszédét kell hallgatnia az idők végezetéig.

drkovax 2009.12.08. 18:16:29

Ez is csak egy olyan blog, ahol egy sértődött volt szdsz-es próbál humorizálni, valamelyest a közhangulat trendjét és a valóságot beengedve az elméjébe ("elkúrtuk elvtársak"), de zsigeri ösztöneitől vezérelve mégiscsak Orbánba rúgva az igazit ...

Lámpaoltó 2009.12.08. 19:59:01

@drkovax: szem ez egy fergeteges poénhegy, Debreceni, Konrád és a Népfasza rémlátásainak paródiája


süti beállítások módosítása