Narancsos Rémuralom

Fejezetek a jövő magyarországi szélsőségesfasizmusából - és az ahhoz vezető véres útról. A stúdióban Nostradamus, Bauer Tamás és Debreczeni József.

Friss topikok

Linkblog

Putyin meséi

2009.12.16. 11:33 - der Fuchs

Címkék: orbán debreczeni putyin nemzetiszocializmus orbánfasizmus fidesznácik

Vladimir Putyin 2022. december 2-án azt állította, hogy a Fajtiszta Magyar Nemzetiszocialista Párt XVI. Európai Kongresszusán járt. Eddig rendben is van. Elvégre ő – ahogy mi hívjuk csak, ruszki fajvédők – Orosz Szélsőjobbolali Párt vezetője, így végülis kaphatott meghívót a gyűlésre. Azonban kérdezem én, mégis milyen minőségben járt Putyin Budapesten? Mint az Orosz Szélsőjobboldali Párt elnöke, vagy mint az Európai Fehér Párt alelnöke? Ez ugyanis már nem mindegy. Egyáltalán nem mindegy.

A kongresszuson egyébként több száz meghívott vett részt, hogy előrevigyék a világ megtisztításának ügyét. Na de: Vajon találkozott-e Putyin a Nemzetvezetővel? És ha igen, akkor fogadta-e Orbán Viktor a Szálasi Palotában? És ha igen, akkor mennyi időre? Netán úgy járt, mint Basescu (miután Basescu ígérete ellenére, hogy a románság számát 5%-ra csökkenti Havasalföldön, ám csak 8%-ot ért el, Orbán 5 perc után otthagyta – a szerk.)? Fontos kérdések ezek. Putyin szerint Orbán fogadta. De nem-e arról van szó, hogy amikor a Führer megéhezvén a kongresszuson, valamelyik alvezérét elküldte egy szál saját kezűleg töltött kolbászért, Putyin buzgóságában neki kezdte el ecsetelni az uráli problémákat? Valószínűleg ez a kézenfekvő magyarázat. Hisz ilyen jelentéktelen embereket A Kormányzó nem fogad csak úgy ad hoc. Ennyit hát a populista, liberális Putyinról. Meghívták, ott volt, de nem találkoztak. Mert nem találkozthattak, lássuk be. Az orosz sajtó meg nem szól semmit. Bátorság, de gátlástalanság ilyen igaztalanságokat állítani. Már ezt is megengedheti magának. Nincs botrány, megszégyenülés, erkölcsi megsemmisülés. Semmi sincs.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://remuralom.blog.hu/api/trackback/id/tr751601822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frank'Leó 2009.12.16. 23:35:08

Az ember 2022-ben nem hisz Putyinnak.

De ki volt az a jámbor lélek, aki 2009-ben hitt az orosz nagykövetnek???


süti beállítások módosítása