Narancsos Rémuralom

Fejezetek a jövő magyarországi szélsőségesfasizmusából - és az ahhoz vezető véres útról. A stúdióban Nostradamus, Bauer Tamás és Debreczeni József.

Friss topikok

Linkblog

Valaminek a vége és egy újnak a kezdete

2009.11.29. 21:35 - strammabteilung

Címkék: bevezető orbánfasizmus

Honfitársaink. Magyarok, nem magyarok és vérző szívű liberálisok. Korszakhatárhoz érkeztünk.

A III. Magyar Köztársaságnak ezennel vége. Az új korszakot Orbánizmusnak vagy Orbánságnak fogják hívni - kinek melyik tetszik. És talán ez lesz az egyetlen dolog, amiben még szavunk lehet, amiben lehet szabadságunk. Sokan mondják, nem tudhatjuk, milyen lesz az Orbánizmus. Ostobaság.

Legalábbis mi tudjuk, hogyan fog festeni. Így két magányos harcos, akik a Skynet (=Orbán) öntudatára ébredése után életben vagyunk, tudósítunk a jövőből. A jövő Magyarországáról, ahogyan az Orbán Második Eljövetele után kinéz majd.

Öveket bekapcsolni. Ahhoz a félelemhez és rettegéshez képest, ami most Önökre vár, a Kör c. film után érzett enyhe nyugtalanság picsafüst.

Maradjanak velünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://remuralom.blog.hu/api/trackback/id/tr471561842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lelkesz 2009.11.29. 21:56:57

Csak ügyesen! Jó ötlet a blog.

hazaffy · http://mondjonle.blog.hu 2009.11.30. 11:17:30

Úgy van, lesz ebből még hivatkozási alap a NOL-on... ;-)

Pipogya Phil 2009.12.08. 09:33:28

Elolvastam az eddigieket... iszonyatjó... a mai nevetésdózis is megvolt


süti beállítások módosítása