Narancsos Rémuralom

Fejezetek a jövő magyarországi szélsőségesfasizmusából - és az ahhoz vezető véres útról. A stúdióban Nostradamus, Bauer Tamás és Debreczeni József.

Friss topikok

Linkblog

A Fidesz a svédasztal bevezetésén és a nyugdíjasok befagyasztásán gondolkodik

2010.01.25. 15:09 - Vérnarancs Kapitány

Címkék: nyugdíjasok semjénzsolt áderjános kövérlászló

"We would like to... ööö... to integrate the svédasztalos-modell into the hungarian étkezési szokások" - nyilatkozta a budaörsi IKEA étkezdéjében Áder János két akciós húsgombóc között. Amint azt a Reuters riporterének a Fidesz Lakomaügyi Oberstumbahnführere elmondta, a luxusjavaslatot - mely alapján több százezer kisnyugdíjas halhat éhen - már a héten, február 29-én beterjesztik az amúgy szökőévente ülésező Országgyűlésnek. A javaslat tartalmazza, hogy a 18-65 év közötti magyar állampolgároknak havonta egyszer választhatóan, azonban a 65 év felettieknek, ill. a rendszeresen a Tesco-ban vásárlóknak minden nap kötelező módon kétszer is svédasztalról kelljen étkezniük. "Ez történhet otthon, belugakaviár, alaszkai vadlazackrém és szarvasgomba nagyobb mennyiségű elfogyasztásával vagy egy tetszés szerint választott 5 csillagos hotel éttermének emelt áron történő igénybevételével" - részletezte a javaslatot Kövér László. Személyével kapcsolatban a szamizdatban terjeszett Népszava felhívta a figyelmet: ő már valóban kövér, hiszen szabadcsapatai évek óta garázdálkodnak a leglátogatottabb főzelékfalodák környékén, s Kövér számára elportyázzák az idős nyugdíjasok rántásos sóskafőzelékkel teli ételhordóit.

A svédasztal-javaslat egyébként szabad kezet adna a kormánynak az intézkedés végrehajtására, így Semjén Zsolttól származó információk alapján az is elképzelhető, hogy a 11. havi nyugdíj befagyasztása után a nyugdíjasok már csak fagyasztott állapotú ételeket ehetnének a svédasztalról. Sőt, a Molnár Oszkár vezette kormány meg fogja fontolni a nyugdíjasok befagyasztását is. Bokros Lajos örömmel kommentálta a hírt, egyben tagadta, hogy a tegnapi Blikk fotóin ő nyalogatná le a tejszínhabot Schmuck Andor köldökéről.

A bejegyzés trackback címe:

https://remuralom.blog.hu/api/trackback/id/tr141700839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

.szali 2010.01.27. 11:20:15

"[...] egyben tagadta, hogy a tegnapi Blikk fotóin ő nyalogatná le a tejszínhabot Schmuck Andor köldökéről."

Felháborító, hogy a nácifasisztoid Fideszmédia ilyen arcátlanul tapossa el a haladó szellemiségűeket. Remélem, ti sem azért írtok ilyen kevés bejegyzést, mert féltek, hogy a reakciós, klerikális, antiszemita és soviniszta-nagymagyar Semjén sajátkezűleg átkoz ki titeket - amire sajnos minden esélyetek megvan... :(


süti beállítások módosítása