Narancsos Rémuralom

Fejezetek a jövő magyarországi szélsőségesfasizmusából - és az ahhoz vezető véres útról. A stúdióban Nostradamus, Bauer Tamás és Debreczeni József.

Friss topikok

Linkblog

Az ellenzék felszámolása

2009.12.09. 14:38 - strammabteilung

Címkék: antifasiszták ellenállók orbánfasizmus rogántantal

Orbán Viktor idén is átadta a Kommunistamentesített Település kitüntetéseket, a megtiszteltetésben immár másodszor Rogán Antal részesült, aki a Népszabadság és a Népszava hírlapíróinak kilakoltatása után nyugdíjasellenes intézkedéseket vezetett be Nagy-Budapest Protektorátus területén.

"Csodás érzés ez" - nyilatkozta a Rogán, a Kommunistamentesítő Különítmény tábornoka, valamint a Nincs Vörös Kht. ügyvezető igazgatója. "Most érzem csak igazán, mennyit ér valójában a munkám, és hogy erőfeszítéseim nem voltak hiábavalóak. A kormányzó nagylelkűségéről tanúskodik ez a kitüntetés. Nem találok szavakat, szörnyen meg vagyok hatva."

Eközben a Protektorátus (szub)urbánus agglomerációjában sikerült megsemmisíteni egy újabb kommunista partizánsejtet, a Rőt Perioikoszok Osztagát. Az osztag tagjai (három nyugdíjas) könnyebben sérült. A házkutatás során mindegyiküknél 80 éves Népszava-előfizetést találtak.

A bejegyzés trackback címe:

https://remuralom.blog.hu/api/trackback/id/tr391585859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frank'Leó 2009.12.11. 01:32:40

Egyre jobbak vagytok!

A Fideszről szóló összes sztereotípiát előhozzátok.

Köszöni Nektek az emszepé!


süti beállítások módosítása