Narancsos Rémuralom

Fejezetek a jövő magyarországi szélsőségesfasizmusából - és az ahhoz vezető véres útról. A stúdióban Nostradamus, Bauer Tamás és Debreczeni József.

Friss topikok

Linkblog

Eric Cartman lesz a Jobbik frakcióvezetője

2010.04.30. 13:35 - Vérnarancs Kapitány

Címkék: jobbik cartman szegedi csanád novák előd dúró dóra

Eric Theodore Cartman lesz a radikális párt új frakcióvezetője - jelentette be Dúró Dóra szóvivő, miután Vona Gábor önmagától lemondott a képviselőcsoport vezetéséről. A pártelnök ezentúl Tőkés László bulvárbotrányait fogja tanulmányozni, ugyanis szavai szerint "a Jobbik be fogja bizonyítani, hogy a tőkések valóban erkölcstelenek". A választásokon harmadik helyen végzett alakulat egyúttal szélsőséges muszlim szervezetek példáját követve kezdeményezi, hogy egyes személyeket - így Kyle, Gerald, valamint Sheile Broflovskit - cenzúrázzák a South Park c. anomációs sorozatból. De legalábbis minden 88. másodpercben legyen feltüntetve írásosan a származásuk. Hasonló követeléssel fordulnak a Family Guyt író, a Jobbik által egyébként "a magukfajtákhoz" sorolt lamantinokhoz is Mort és Neil Goldman ügyében. Dúró egyben alaptalannak nevezte azokat a híreszteléseket, miszerint Lois Griffinnek, vagy úgy általában a Pewterschmidt családnak bármi köze lenne a Hebrewberg-Moneygrabberekhez. 

Eric Cartman a sajtótájékoztatón elmondta: első parlamenti felszólalásában - példaképéhez, Mel Gibsonhoz hasonlóan -, sajátos módon fog bocsánatot fog kérni, majd távozásra szólítja fel a vörös hajú képviselőket, végül erőszakkal elkobozza titkos aranyát attól, akinek van. Novák Előd és Szegedi Csanád mindeközben hevesen bólogatott, bár utólagos elmondásuk alapján csak a "ugly" és a "jew" szavakat értették meg teljesen.

update: "Kiss Róbert gárdakapitány nemtetszésének adott hangot a konzervatív-liberális Völkischer Beobachterben" - írta Lovas István a Magyar Nemzet nemzetközi lapszemléjében. A németül kiválóan hadarva motyogó Kiss elmondta, nem örül Cartman kinevezésének, hiszen mint az köztudott, ő is félig vörhenyes. A Jobbik egyelőre nem reagált.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://remuralom.blog.hu/api/trackback/id/tr51964261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Eric Teodor Cartman 2010.05.16. 09:07:36

Elég buta a szerző, hogy ilyeneket állít! Esetleg gyerek, akinek a szülei megélhetési demokraták, rettegők! Nem kell egy bukott eszméhez ennyire ragaszkodni, keressen valami mást magának a szerző...

Manyi Béci 2011.10.24. 10:17:59

20100430 hm..., kár, hogy azóta nem születtek új írások.:)


süti beállítások módosítása