Narancsos Rémuralom

Fejezetek a jövő magyarországi szélsőségesfasizmusából - és az ahhoz vezető véres útról. A stúdióban Nostradamus, Bauer Tamás és Debreczeni József.

Friss topikok

Linkblog

Egész pályás narancsszínű letámadás - az Ancien Régime újra itt

2009.11.30. 12:11 - strammabteilung

Címkék: orbánviktor semjénzsolt orbánfasizmus fidesznácik klerikálreakció erdőpéter mikolaistván orbánminttotalitás eretneküldözés

"Jövő héttől visszaállítom a felsőházat" - jelentette ki Orbán Viktor kormányzó, aki mindennep fehér lovon érkezik a parlamentbe. A kormányzót az Arnóth Sándor sétányon faggattuk jövőbeli terveiről. "A hétvégén Felcsútra vonulok vissza, ahol Kubatov Gábor már tölti is a kolbászt a nyugdíjasokból. Ami megmarad, azt befagyasztjuk, mert 2014-re a kerítés is nyugdíjas-kolbászból lesz."

*

Erdő Péter bíboros felfegyverezte a püspöki kart - tudósított az MTI. "Új AK-47-eseket adtunk a püspököknek, hogy hatékonyabb legyen a fellépés az eretnekek ellen"-mondta Erdő. A fegyverekre az anyagi hátteret a Mikola István Laikus Káptalan biztosította. Eközben a korábbi tisztogatások miatt a Gyakorló Liberálisok Egyháza boldoggá avatja Tóta W. Árpádot. (A legfrissebb statisztikák szerint egyébként a Gyakorló Liberálisok száma rohamosan csökken. Emiatt épp a gyülekezet és a szekta besorolás határán mozognak. Egyes vidékeken a Gyakorló Liberálisok Egyházának nyoma sincs, mérhetetlen lett.)

"Helyes, helyes, még az írmagját is eltüntetjük a protestanizmusnak, legyen szó reformátusokról, evangélikusokról, görögkatolikusukról, sintoistákról vagy kommunistákról" - üdvözölte Semjén Zsolt Erdő bejelentését, mikor szabadcsapatai élén bevonult Eperjesre. Semjén a területi revízió gondolatának puszta erejével visszacsatolta még Rozsnyót, Ungvárat, Aradot és Északrajna-Vesztfáliát. Közben Budapesten a Vének Tanácsa módosította az Alkotmány 29.§ (1) bekezdését: eszerint már "Orbán Viktor fejezi ki a nemzet egységét, és őrködik az államszervezet totalitárius működése felett".

Morvai Krisztina, a házi jogász formába is öntötte a doktrínát, és jogfilozófiai érvekkel támasztotta alá. Mint mondta, a Totalitárius Orbánság az Orbánra mint Totalitásra épül.

A jogállamiságot, a jogbiztonságot és a demokratikus mentalitást veszi semmibe az alkotmánymódosítás - áll abban a levélben, melyet a bevallottan nyomorúságos körülmények között a Tajgán fogva tartott Bárándy Péter, Kolláth György és Farkasházy Tivadar jelentetett (volna) meg a Die Weltben. Az AP és a Reuters tudósítása szerint azonban Pintér Sándor kultuszminiszter utasítására a német belügyminisztérium bezúzta a példányokat és blokkolta a lap internetes oldalát.

*

Egyes meg nem erősített információk szerint Kövér László Obersturmbannführer magához hívta a vezérkart, és egy megsemmisítő Blitzkriegre készül Oroszország ellen. Informátoraink egy bizonyos II. Barbarossa-tervet emlegetnek. Ez igen érdekes annak fényében, hogy tudomásunk szerint 2010 tavaszán a Fidesz megkötötte az ún. Pintér-Medvegyev paktumot.

A bejegyzés trackback címe:

https://remuralom.blog.hu/api/trackback/id/tr201562905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dobray · http://mandiner.blog.hu/ 2009.11.30. 14:43:04

görögkatolikusukról, sintoistákról vagy kommunistákról" ?? mint protestánsok?:D:D

dobray · http://mandiner.blog.hu/ 2009.11.30. 14:51:33

Remélem, a blog bejegyzései az ancient regime győzelme esetén könyv formájában is világot látnak. A kötetet orbán viktor északrajna-vesztfáliában, az ősi magyar területen fogja dedikálni először.
Aztán miközben belovagol Budapestre, a koronázásra, ezt osztogatja.

A Szent Korona alsó részének, a corona graecának Pantokrátor képét pedig ünnepélyesen Orbán Viktorra cserélik majd.

kalapacsos ember 2009.11.30. 16:42:39

:))) helyesen: ancien régime, t nélkül

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.11.30. 18:26:52

Mocskos nácik, azt hiszitek, hogy öniróniával leplezni tudjátok a barna ing alatt megbújó fasiszta szívetek, hát nem, h döfjem belé a vörös csillagom mind az öt ágát.....
... akurvaéletbe!

Metal Warrior · http://ordogvilla.blog.hu/ 2009.12.01. 01:14:59

szegény Morvai úgy került ide, mint Pilátus a Credo-ba...

Az a baj, hogy a fidesz még nyomokban sem tartalmazza ebben a cikkben eltúlzott dolgait... Így esély sincs arra, hogy tényleg magyar érdekek érvényesüljenek...

Frank'Leó 2009.12.01. 14:48:06

Kedves Stramm Ablájtung!

Ha jól értem MetalHarcos szavait, lehet, hogy poénban erősek vagytok, de a Fidesz még gyönge. Üzenem Orbánnak: Húzzon bele! :)))

Frank'Leó 2009.12.01. 14:51:02

@-dobray- (dszg): Milyen (melyik) ancien régime-ről beszélsz?

Ejnye-bejnye, csak nem azonosítod Orbán politikáját a Horthy- vagy Szálasi-rendszerrel? Ahogy azok a csúnya ballibek szokják tenni?

G.d.Magister · http://laudator.blog.hu/ 2009.12.02. 23:49:44

Ez is jó, néhol kicsit sok, de azért üt! Az első két bekezdés naccerű!


süti beállítások módosítása